LCN-Pedique

Veel mensen lijden aan nagelziekten of veranderingen aan de teennagels. Meestal geven deze aandoeningen een zichtbare verkleuring of verandering van de structuur van de nagel. Dit zorgt ervoor dat mensen met deze problemen hun nagels wegstoppen in schoenen en het liefst nooit op blote voeten lopen. Vrouwen met probleemnagels zullen dan ook geen open schoenen dragen. Vooral de grote teennagel is vaak aangetast. Ook hiermee kan ik U als medische pedicure helpen.

Wilde Cosmetics heeft dankzij zijn jarenlange ervaring met kunststof ontwikkeling en productie een revolutionair systeem voor reparatie en correctie van voetnagels ontwikkeld: LCN-Pedique™.

LCN-Pedique™ is een elastische één fase kunststof gel die zich, na het aanbrengen, prima aan de bewegingen van de voet aanpast. De goede hechteigenschappen zorgen ook voor een prima resultaat op verhoornde nagelhuid. Het verzegelen van een nagelplaat, het glad maken van een hobbelige nagelplaat of gedeformeerde nagelplaat, het verlengen van de nagel maar ook het verzegelen van beugels en zelfs nagellak behoort tot de mogelijkheden.

LCN-Pedique™ kan echter ook bij medische indicaties zoals
mycosenagel (schimmelnagel), hoornnagel, psoriasisnagel en ingroeiende nagel worden toegepast. LCN-Pedique kan eveneens als cosmetische indicatie gebruikt worden. Denk dan aan semi-permanente French pedicure.

LCN-Pedique™ is een één fase kunststof. Dit betekent dat een moderne lichtuithardende kunststof de basis is. Daaraan zijn zeer elastische vulstoffen toegevoegd en hierdoor past het zich optimaal aan, aan de afwikkeling van de voet. Één fase kunststof heeft de drie hoofdelementen voor een nagelcorrectiemateriaal in zich.

  • Hechting zorgt voor de verbinding aan het oppervlak van de natuurlijke nagel. Kan zich hechten aan de keratine van de natuurlijke nagel.
  • Opbouwen is een opbouw bestanddeel, waarmee de nagelplaat gemodelleerd wordt om langer of breder gemaakt te worden.
  • Verzegeling zorgt voor het dichtmaken en de glans van de nagelplaat.

Kortom U hoeft zich niet langer meer te schamen! Ook geschikt voor mannen!